مواد لازم برای ۲ نفر:
سینه مرغ ۲ عدد
سس پستو ۴ ق غ
پنیر پیتزا ۱ پیمانه
پودر سوخاری ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ زده شده ۱ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
سینه مرغ رو با یک چاقوی تیز باز کنید به طوری که سطح اون ۲برابر و ضخامت اون نصف بشه. بعد اون رو بکوبید و نمک و فلفل بپاشید. سطح مرغ رو با سس پستو بپوشونید و پنیر پیتزا بریزید.
بعد با کمک خلال دندون ۲ طرف سینه مرغ رو به هم وصل کنید.
سینه مرغ رو تو پودر سوخاری بغلطونید و بعد تو تخم مرغ و دوباره تو پودرسوخاری بغلطونید.
روی سینه های مرغ رو با فویل بپوشونید و تو فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید. بعد روکش رو بردارید و ۱۵ دقیقه دیگه در فر بذارید تا روش طلایی بشه.
+برای عطر دار کردن مرغ از فلفل دلمه ای استفاده کنید.
نوش جان!
0 نظر:
ارسال یک نظر