مواد لازم برای ٨ عدد:
شیر ولرم ١٥٠ میلی لیتر
شکر ٢ ق چ
خمیر مایه ١/٢ ق چ
آرد ١/٢ ٢ پیمانه
نمک ١ ق چ
بکینگ پودر ١/٢ ق چ
زرچوبه ١/٤ ق چ
ماست ٢/٣ پیمانه
روغن مایع ١ ق غ
طرز تهیه:
شکر, خمیر مایه و شیر را با هم مخلوط کرده به مدت ١٠ دقیقه در جای گرم قرار دهید تا کاملا پف کند.
آرد, نمک, زرچوبه و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.(از الک هم رد کردم). وسط آرد را باز کرده, ماست, روغن مایع و مخلوط شیرو خمیر مایه را ریخته و آرام با کاردک هم بزنید.
وقتی خوب مخلوط شد روی یک سطح را آرد پاشی کنید و خمیر را روی آن سطح به مدت ١٠ دقیقه ورز دهید. سپس خمیر را درون ظرفی که آرد پاشی کردید قرار دهید که به مدت ١.٥ تا ٢ ساعت استراحت کند.
خمیر را که پف کرده با دست فشار دهید تا پفش بخوابد. سپس خمیر را تقسیم کرده و شانه گیری کنید.
وقتی خوب مخلوط شد روی یک سطح را آرد پاشی کنید و خمیر را روی آن سطح به مدت ١٠ دقیقه ورز دهید. سپس خمیر را درون ظرفی که آرد پاشی کردید قرار دهید که به مدت ١.٥ تا ٢ ساعت استراحت کند.
خمیر را که پف کرده با دست فشار دهید تا پفش بخوابد. سپس خمیر را تقسیم کرده و شانه گیری کنید.
سپس به خمیر ها به مدت ١٥ دقیقه استراحت دهید. سپس یک سطح و وردنه را آرد پاشی کنید و خمیر را باز کنید. سپس روی خمیر را کنجد بپاشید و دوباره رویش را وردنه بکشید. در نهایت روی خمیررا با چنگال سوراخ سوراخ کنید. و در فر با دمای
٤٢٠ درجه فارنهایت به مدت ٨ دقیقه قرار دهید.
+ اگر دوست داشته باشید روی نانتان طلائی شود چند ثانیه رو برویل بگذارید ولی چشم ازش برندارید وگرنه میسوزد.
این ویدئو میتونه کمک کننده باشه؛
نوش جان!
0 نظر:
ارسال یک نظر