این روز ها هوا خیلی خوب و مناسب برای BBQ هست.
مواد لازم برای ۲ نفر:
گوشت استیک ۲ تکه، پوست لیمو رنده شده ۱ ق چ، سس سویا ۱ ق غ، روغن زیتون ۲ ق غ، سیر ۱ حبه، نعنا ۱ ق غ، نمک ، فلفل و آب لیمو به مقدار لازم
طرز تهیه:
اگر گوشت استیک آماده می خرید نیاز به کوبیدن ندارد در غیر این صورت باید گوشت را کوبید. همه مواد ذکر شده را به گوشت بمالید و خوب گوشت را مزه دار کنید و آن را یک شب در یخچال بگذارید.
وقتی زغال ها آماده شد گوشت را روی آن بگذارید و متناسب با ذائقه تان آن را آب دار یا مغز پخت کنید.
+ این غذا با گوجه و قارچ و فلفل دلمه ای کبابی محشر میشه.
نوش جان
5 نظر:
دست شما درد نکنه!
این رو هم امروز دیدم که میگه استیک رو اول از طرف ضخیمترش بپزین:
http://lifehacker.com/5897567/cook-a-steak-on-its-fat-side-first-and-99-other-greatest-cooking-tips-of-all-time
در پایان این که جسارته، اما این صد نکتهی آشپزی رو هم امروز پیدا کردم که شاید براتون جالب باشه:
http://www.foodnetwork.com/chefs/100-greatest-cooking-tips-of-all-time/index.html
ممنون آقا روزبه!
bah bah! che steaki
:)
مريم، نعناى تازه استفاده مي كي يا نعنا خشك؟
@مريم
نعنا خشک مریم بانو :)
ارسال یک نظر