!Happy valentine's day
مواد لازم:
کره g ۶۰، پودر قند ۱/۳ پیمانه، بکینگ پودر سر ق چ، تخم مرغ ۱ عدد، شیر ۱ ق غ، آرد الک شده ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا کره را که در دمای اتاق نرم شده ، پودرقند و بکینگ پودر را با هم زن برقی میزنیم.
سپس تخم مرغ و شیر را اضافه کرده و با همزن برقی میزنیم .
سپس آرد را آرام آرام اضافه کرده و با دست ورز میدهم تا خمیر لطیفی به دست بیاید. سپس خمیر را در سلفون پیچیده و در یخچال به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.
بعد از ۳۰ دقیقه روی کاغذ روغنی با وردنه خمیر را به قطر ۵ mm باز کرده و سپس قالب میزنیم ( میتوان از هر قالبی استفاده کرد).
سپس بیسکویت ها را به فاصله ۵ سانتی متر در ظرفی که کاغذ روغنی پهن کردیم میچینیم وروی آن را با قلمو شیر میمالیم.
سپس به مدت ۱۲ دقیقه با درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار داده سپس broil را به مدت کوتاهی زده تا رویش طلائی شود.
چند نکته :
+ میتوان با چنگال روی بیسکویت ها سوراخ جهت تزیین ایجاد کرد.
+از اونجا که این خمیر خیلی چسبنده هست و وقتی از یخچال در میاد و گرم میشود شل میشود بهتر است وقتی قالب زدید قبل از جدا کردن قلب ها آن ها را در یخچال به مدت ۵ دقیقه قرار دهید تا دوباره سفت شود سپس قلبها را میتوان یکی یکی از کل خمیر ها جدا کرد.
+ دوباره خمیر قالب زده شده را ورز دهید و دوباره قالب بزنید. این کار را اینقدرادامه دهید تا کل خمیر قالب زده شود.
+ برای تزین میتوان از syrup توت فرنگی یا کاکاءو استفاده کرد.
نوش جان
2 نظر:
احسنت!
این رو که زحمت کشیدین. یک دستور هم برای سفرهی والنتاین میدادین، پکیج تکمیل بود! :)
آفرین بر این سلیقه:)
ظاهرا روزبه هنوز کادوشو نداده منتظره جواب توئه مریم، به داد الهام برس زودتر:))
ارسال یک نظر