هیچی مثل آش رشته داغ دورهمی تو این هوای سرد نمی چسبه!!
مواد لازم:
سبزی آش ( شامل تره فرنگی، گشنیز، جعفری و اسفناج)، عدس، نخود، لوبیا قرمز،رشته آش، کشک، نعنا، پیاز و سیر داغ
طرز تهیه:
نخود را از شب قبل در آب بخوابانید و هر چند ساعت یکبار آب آن را عوض کنید. نخود و لوبیا و عدس را با نمک در آب ریخته روی حرارت بگذارید تا بپزد سپس سبزی آش ( من سبزی را سرخ نمی کنم تا خاصیت خودش را از دست نده) را داخل آن بریزید وقتی سبزی پخت رشته را داخل آن بریزید و بگذارید بپزد. در این مرحله آش را مدام هم بزنید تا ته نگیرد و غلظت آن را تنظیم کنید.
- اگر از سبزی خشک استفاده می کنید می توانید آن را هم مانند سبزی تازه داخل آش بریزید.
- اگر از پودر کشک استفاده می کنید، ابتدا کشک را در آب سرد حل کنید سپس روی حرارت قرار دهید تا از لوکه لوکه شدن جلوگیری شود.
- برای درست کردن نعنا داغ، ابتدا روغن را روی حرارت گرم کنید سپس آن را از روی حرارت برداشته و نعنا را داخل آن ریخته هم بزنید. این کار مانع سوختن نعنا می شود.
سپس آش را با کشک، نعنا، پیاز و سیر داغ تزیین کنید.
نوش جان
ممنون مامان گلم :*
8 نظر:
dastet dard nakone maryam joon, ashet kheili khub shode bud azizam:*:*
bah bah na tanha ashesh hamunghad ke khoshmazast hamunghadr ham khoshgele. khaste nabashiii.:*
bebakhshid un na tanha tuye payame man ezafe bidd.;)
خیلی وبلاگت داره خوب میشه مریم، دیگه کم کم همشو اول می چشم بعد نظر میدم
آشش هم که همون طور که از ظاهرش هم پیداست حرف نداشت:*
مریم جون اگه این اش و بخواهیم واسه 2 نفر درست کنیم باید چه مقدار نخود و لوبیا و ... خیس کنیم؟
مریم بانو
برای 2 نفر از هر کدام نصف پیمانه
دست شما درد نکنه. مورد این پست رو قبلا استفاده کرده ایم!
Hay vaaaaaye man! che kardi dokhtar
ارسال یک نظر