،یک بسته خمیرفیلو(مخصوص باقلوا)، گردو خرد شده نیم پیمانه، بادام خرد شده 1/4 پیمانه، 2 قاشق کره، دارچین نصف ق چ، پودرهل نصف ق چ، آبلیمو 1/4 ق چ، عسل 1/4 پیمانه، خلال پسته جهت تزیین
طرز تهیه:
همه ی مواد را با هم مخلوط کنید.
4 ورق از خمیر را جدا کرده به آرامی آنها را باز کرده و لای آنها را اسپری روغن زده و به شکل مربع برش دهیدو درون cupcake wrappers (به طوری که در هر کاپ 4 ورقه خمیر که دو تا دوتا به صورت ضربدری قرار داشته باشد.) قرار دهید.
سپس مواد را داخل آن بریزید و درون فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه قرار میدهیم.
تقدیم به سارا جون جونی!
نوش جان!
7 نظر:
vayyyyy Maryam junam dastet dard nakoneeeeee. emailamo ke baz kardam , poste baghlavato ke didam kolli zogh zadam. kheiliii mercccccccccc. busss
man baghalava mikham!
yaldat Mobarak :)
دست شما درد نکنه!
واااای ببین چه می کنه ترنم بانو!!!! ای ول
ترنم جون.
من تازه این دستور و دیدم!
بازم خوبه به شب سال نو میرسم!:)
دستت درد نکنه.
من امروز باقلوا درست کردم ولی فکر می کردم خمیرش نرم باشه. ولی همونطور خشک موند که توی بسته بود. نمی دونم مشکل از کجا بود.
در ضمن من جای دارچین گل خشک ریختم بد نشد. می تونید امتحان کنید.
@هدی
هدی بانو من متوجه نشدم خمیر نباید خشک باشه. وقتی از چند لایه اش استفاده می شود بقیه را خوب باید پوشاند وگرنه خشک می شود.
ممنون از ایده ات حتما امتحان می کنم :)
ارسال یک نظر