۱۳۹۴ اسفند ۶, پنجشنبه

فرنی


مواد لازم برای ۲ نفر:
نشاسته ۱ پیمانه 
شیر ۴ پیمانه 
شکر ۱ پیمانه 
گلاب نصف پیمانه 
وانیل ۱/۲ ق چ یا هل کوبیده ۱ق چ 


طرز تهیه:
اول نشاسته  رو در ۱ پیمانه شیر حل کنید. بعد ۲ پیمانه دیگه شیر به اون اضافه کنید و روی حرارت بذارید و هم بزنید تا گلوله نشه. وقتی شیر داغ شد پیمانه آخر شیر رو اضافه کنید و مرتب هم  بزنید. بعد شکر و گلاب و وانیل رو اضافه کنید. اینقدر هم بزنید تا غلیظ بشه.  
+ با خلال پسته تزئین کنید.

نوش جان!

۱۳۹۴ اسفند ۱, شنبه

رولت سوخاری سینه مرغ


مواد لازم برای ۲ نفر:
سینه مرغ ۲ عدد 
سس پستو ۴ ق غ 
پنیر پیتزا ۱ پیمانه 
پودر سوخاری ۱/۲ پیمانه 
تخم مرغ زده شده ۱ عدد 
نمک و فلفل به مقدار لازم 

طرز تهیه:
سینه مرغ رو با یک چاقوی تیز باز کنید به طوری که سطح اون ۲برابر و ضخامت اون نصف بشه. بعد اون رو بکوبید و نمک و فلفل بپاشید. سطح مرغ رو با سس پستو بپوشونید و پنیر پیتزا بریزید.


بعد با کمک خلال دندون ۲ طرف سینه مرغ رو به هم وصل کنید.


سینه مرغ رو تو پودر سوخاری بغلطونید و بعد تو تخم مرغ و دوباره تو پودرسوخاری بغلطونید. 


روی سینه های مرغ رو با فویل بپوشونید و تو فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید. بعد روکش رو  بردارید و ۱۵ دقیقه دیگه در فر بذارید تا روش طلایی بشه.


+برای عطر دار کردن مرغ از فلفل دلمه ای استفاده کنید.

نوش جان!

۱۳۹۴ بهمن ۲۹, پنجشنبه

نان کلانه


مواد لازم برای ۸ عدد:
آرد ۲ پیمانه 
نمک ۱/۲ ق چ 
پیازچه یا تره ۱/۴ پیمانه 
کره ۵۰ گرم 
آب مقداری 

طرز تهیه:
پیازچه هارو بشورید و خرد کنید و بذارید خشک بشه.


آرد و نمک رو با هم مخلوط کنید و آب ولرم رو آروم آروم اضافه کنید و هم بزنید. خمیر نباید چسبناک باشه نباید هم خشک باشه. خمیر رو ورز بدید و روشو بپوشونید و بذارید ۱۰-۱۵ دقیقه استراحت کنه.

خمیر رو به ۸ قسمت تقسیم کنید و شونه بگیرید. میز رو آرد پاشی کنید و خمیر رو خیلی نازک باز کنید. یک طرف آن رو پیازچه بریزید طرف دیگرو رو پیازچه ها برگردونید و کناره های خمیر رو بچسبونید.


یک تابه رو داغ کنید. تابه وقتی داغه که اگه چند قطره آب توش بریزید جلز ولز کنه و زود بخار شه. درجه حرارت رو متوسط کنید. نون رو تو تابه بذارید. وقتی خالهای قهوه ای بهش افتاد برش گردونید تا طرف دیگه هم بپزه. بعد از پخت روشو کره بمالید. این نون رو با دوغ سرو میکنند.


ممنون از لیلای عزیز 
نوش جان!

۱۳۹۴ بهمن ۲۷, سه‌شنبه

کیک شکلاتی


مواد لازم:
تخم مرغ ۶ عدد 
شکر ۲۵۰ گرم 
آرد ۲۰۰ گرم 
شیر ۱/۲ پیمانه 
روغن ۳/۴ پیمانه 
پودر کاکائو ۵ ق غ 
وانیل ۱ ق چ 
بکینگ پودر ۲ ق چ 

طرز تهیه:
مواد خشک (آرد, وانیل, پودر کاکائو و بکینگ پودر) را در یه کاسه مخلوط کنید.
تخم مرغ ها رو با شکر, شیر و روغن خوب مخلوط کنید. بعد کم کم مخلوط آرد رو اضافه کنید و با هم زن برقی ۵ دقیقه بزنید.

قالب کیک رو چرب و آرد پاشی کنید. در فر با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت به مدت ۱ ساعت قرار دهید.

نوش جان!

back to top ^ Scroll to Top