سیب زمینی ٣ عدد
خامه ترش sour cream ٣ ق غ
ادویه بر اساس زائقه شما (من از italian herb ,پودر سیر, نمک و فلفل استفاده کردم)
پنیر پیتزا ١ پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها را تمیز شسته و با پوست یا در قابلمه آب پز کنید یا فویل بپیچید و در فر با دمای ٤٠٠ درجه فارنهایت به مدت ٣٠ تا ٤٠ دقیقه قرار دهید تا مغز پخت شود اما وا نرود.
سپس سیب زمینی ها را از وسط دو نیم کرده و با قاشق داخلش را خالی کنید. مواد داخلش را با خامه ترش و نمک مخلوط کنید و داخل سیب زمینی ها برگردانید و در داخل ظرف مخصوص فر قرار دهید.
نوش جان!