۱۳۹۲ آذر ۲۵, دوشنبه

پیتزا باگت


یک پیتزا خوشمزه سریع و راحت.

مواد لازم (میتوانید هر مقدار که دوست داشتید برای هر تعداد که میخواهید درست کنید.):
نان باگت ورقه شده 
سس گوجه فرنگی پاستا 
سس پستو 
پنیر پیتزا 
آرتیچوک artichoke
زیتون 
ریحون یا گشنیز 
اسفناج 
فلفل دلمه ای 
قارچ 

+ این مواد میتواند بسته به ذائقه  شما کم یا زیاد شود.

طرز تهیه:
روی ورقه های باگت سس پاستا یا پستو بمالید. پنیر پیتزا روی آن ریخته ودر نهایت از همه ی مواد روی نان گذاشته و در فر با دمای ٣٥٠ درجه فارنهایت قرار دهید تا پنیر پیتزا طلائی شود.





نوش جان!

۱۳۹۲ آذر ۱۹, سه‌شنبه

گارنی یاریخ یا karni yarik

مواد لازم برای ٢ نفر:
بادمجان باریک ٢ عدد 
گوشت چرخ کرده ٢٠٠ گرم 
گوجه فرنگی ٤ عدد متوسط 
جعفری خرد شده ١/٢ پیمانه 
نمک و فلفل به مقدار زیاد 

طرز تهیه:
ابتدا بادمجان ها را تمیز شسته, مانند عکس یک نوار از پوستش را بکنید. و با چنگال سوراخ سوراخ کرده, روی آن را نمک و روغن بریزید و در فر با دمای ٥٠٠ درجه فارنهایت به مدت ١٠ دقیقه قرار دهید.


گوشت چرخ کرده, نمک, فلفل و پیاز رنده شده را با هم مخلوط کرده و تفت دهید. گوجه فرنگی ها را پوست کنده, خرد کرده و همراه با جعفری به گوشت اضافه کنید و تفت دهید. سپس ١ پیمانه آب به مواد اضافه کرده, درب ظرف را بگذارید تا خوب بپزد. 


شکم بادمجان ها را باز کرده و از مواد پر کنید. آب گوشت را در ظرف کنار بادمجانها بریزید. یک قاشق رب را با ١ پیمانه آب جوش مخلوط کرده و در ظرف کنار بادمجانها بریزید.



بادمجان ها را به مدت ٣٠ دقیقه در فر با دمای ٤٥٠ درجه فارنهایت قرار دهید.

نوش جان!

لینک های مفید:


۱۳۹۲ آذر ۱۵, جمعه

حلوا


مواد لازم برای یک ظرف متوسط:
آرد گندم ١ پیمانه (الک شده)
شکر ١/٢ پیمانه 
آب ١/٢ پیمانه 
روغن مخصوص سرخ کردن ١/٢ پیمانه 
گلاب ١/٤ پیمانه 
زعفران آسیاب شده ١/٢ ق چ 
هل آسیاب شده ١/٢ ق چ 

طرز تهیه:
آرد را با حرارت ملایم تفت داده تا تغییر رنگ دهد.


آب و شکر را با هم مخلوط کرده روی حرارت قرار داده تا کاملا حل شود و قوام بیاید سپس زعفران, هل و گلاب را به آن اضافه کرده, هم بزنید و سپس زیر آن را خاموش کنید.
وقتی رنگ آرد تیره شد روغن را اضافه میکنیم. سپس اینقدر هم میزنیم تا محلول یکدست شود. وقتی محلول داغ شد و قل زد, مخلوط آب و شکر را اضافه میکنیم و سریع شروع به هم زدن کنید.


حلوا شما آماده ست :)

ویدئو مفید:

http://www.youtube.com/watch?v=UJonjOmTALc

نوش جان!

back to top ^ Scroll to Top