۱۳۹۲ آبان ۸, چهارشنبه

نان تخم آفتابگردان


یکی از خوشمزه ترین نانهایی ست که تا حالا خوردم :) به شدت پیشنهاد میکنم.

مواد لازم برای 7 عدد:
خمیر مایه ٣٠ گرم,
شکر ١ق چ,
آب ولرم ٢/٣ پیمانه,
نمک ١ ق چ,
آرد ٥٠٠ گرم,
شیر ١/٥ پیمانه,
روغن مایع ٣ ق چ,
مغز تخم آفتابگردان به مقدار لازم 

طرز تهیه:
خمیر مایه, شکر و آب ولرم را با هم مخلوط کنید و در دمای اتاق بگذارید تا پف کند.


نمک , آرد و مغز آفتابگردان را با هم مخلوط کنید.
مخلوط شیر و روغن را به آرد اضافه کنیدو با دست آنقدر ورز دهید تا به دست نچسبد. اگر خمیر شل شده بود, مقداری آرد به آن اضافه کنید.

سپس به خمیر ١ ساعت استراحت بدید تا پف کند.
خمیر را دوباره ورز دهیدو از خمیر به اندازه یک مشت بر دارید ,گلوله کنید و با چاقو  یک برش روی آن ایجاد کنید.


روی گلوله ها را با برس خیس کنید و از تخم آفتابگردان بپاشید. دوباره به خمیر ها به مدت ١٥ دقیقه استراحت دهید.
سپس داخل سینی  فر یک کاسه آب بگذارید و در فر با دمای ٤٠٠ درجه فارنهایت به مدت ٢٠ دقیقه بگذارید تا روی آن طلائی شود.

+ به جای تخم آفتابگردان از هر مغز دیگری میتوانید استفاده کنید حتا ازسیر, پنیر یا رزماری هم میتوانید استفاده کنید.


خیلی ممنون گیلدا جون مهربون 

۱۳۹۲ آبان ۵, یکشنبه

زیتون پرورده


مواد لازم:
زیتون ١/٥ پیمانه, گردو خرد شده ١ پیمانه, آب انار ١ پیمانه سر خالی, رب انار ٢ ق چ, سیر ٢ حبه ریز شده, چوچاق ١ ق چ, نعنا  ١ ق چ, گلپر ٢ ق چ, روغن زیتون و آب لیمو به مقدار کم 

طرز تهیه:
همه مواد را به جز آبلیمو و زیتون با هم مخلوط کنید.


زیتون ها را به مخلوط اضافه کنید و خوب مخلوط کنید به طوری که تمامه زیتونها به مواد آغشته شود.


این مخلوط را به مدت ٢٤ ساعت در یخچال نگاه دارید  تا خوب مزه دار شود.


+ به جای چوچاق از نعنا یا پونه هم میشود استفاده کرد.
+ به هنگام سرو مقدار کمی آبلیمو بزنید.

نوش جان!

۱۳۹۲ آبان ۲, پنجشنبه

کیک موز و گردو


مواد لازم:
شکر ١/٥ پیمانه
روغن مایه ١ پیمانه
تخم مرغ ٣ عدد
وانیل ١/٤ ق چ
موز ٢ عدد
آرد ٢ پیمانه
شیر ١/٢ پیمانه
بکینگ پودر ١/٢ ق چ
دارچین ١ ق چ
گردو ١/٢ پیمانه

طرز تهیه:
شکر و روغن مایه را با همزن بزنید. 
سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و با همزن خوب بزنید.
وانیل را اضافه کرده و هم بزنید.


موز های خرد  شده را به مخلوط اضافه کرده و با همزن بزنید.
مخلوط آرد, دارچین و بکینگ پودر را به آرام آرام اضافه کنید و با قاشق آرام هم بزنید.
شیر را به مخلوط اضافه کرده و به آرامی هم بزنید.
در نهایت گردوهائی که در آرد غلتانده شده است را به مخلوط اضافه کنید.


مخلوط را در ظرف مخصوص فر که ته آن را چرب کرده اید بریزید و در فر با دمای ٣٥٠ درجه فارنهایت به مدت ٤٥ دقیقه قرار دهید تا روی آن طلائی شود.


+ گردوهای آردی شده در کیک ته نشین نمی شود.


نوش جان!

back to top ^ Scroll to Top