۱۳۹۲ مهر ۷, یکشنبه

رولت گوشت


یک غذای راحت و سریع و خوشمزه.

مواد لازم برای ٢ نفر :

گوشت چرخ کرده ٢٠٠ گرم, پیاز رنده شده, نمک و فلفل و زرچوبه به مقدار لازم, هویج ١ عدد جهت تزیین

طرز تهیه:

گوشت چرخ کرده, پیاز و ادویه جات را باهم خوب ورز دهید.
گوشت را به صورت استوانه در بیاورید, هویج را در آن مانند عکس فرو کنید و اطراف آن را با گوشت بپوشانید.


سپس رولت را در کاغذ آلمینیوم بپیچانید. دو سر کاغذ آلومینوم را سفت کنید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.


در نهایت در قابلمه ای که قبلا در آن آب را بجوش آوردید بیاندازید. 

بعد از ٣٠ تا ٤٠ دقیقه رولت شما آماده ست.
رولت را از آب جوش در بیاورید و بگذارید کمی خنک شود. سپس آن را باز کنید. این رولت در این مرحله هم آماده است اما برای مجلسی شدنش میتوانید آن را در روغن داغ سرخ کنید. همینطور برای تزیینش میتوانید از سس رب استفاده کنید.


مرسی از مامان گلم :*
نوش جان!

۱۳۹۲ مهر ۲, سه‌شنبه

شیرینی گردویی پفکی


مواد لازم برای ١٠ عدد:
زرده تخم مرغ ٣ عدد، پودر شکر ١/٢ پیمانه، وانیل ١ ق چ، بکینگ پودر ١/٣ ق چ، آرد ١ و ١/٢ ق چ، گردو ١ پیمانه خرد شده 

طرز تهیه:
زرده های تخم مرغ را با پودر شکر به مدت ١٥ دقیقه بزنید تا مخلوط سفید رنگ شود.


وانیل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. بکینگ پودر و ارد را الک کرده به مخلوط اضافه کنید و کمی  هم بزنید.


در نهایت گردو را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.


به مقدار یک قاشق از مخلوط را روی سینی فر که از قبل با فویل پوشاندید بگذارید و روی آن را با پسته تزئین کنید.


در فر با دمای ٣٠٠ درجه فارنهایت به مدت ٢٠ تا ٣٠ دقیقه قرار دهید تا بپزند.


+ نباید روی شیرینی ها طلائی شود.


ممنون از لیلا عزیز 
http://www.yemalilar.com/2011/11/blog-post_11.html

نوش جان!


back to top ^ Scroll to Top