۱۳۹۲ شهریور ۵, سه‌شنبه

شیرینی نخودچی


من این شیرینی را برای عید درست کردم. با این شیرینی خونه بوی عید میده. 

مواد لازم برای حدودا ١٠٠ عدد:
آرد نخودچی ٢٠٠ گرم، پودر قند ١٠٠ گرم، کره ١٥٠ گرم یا روغن جامد ١٠٠ گرم، هل ١ ق غ، پودر و خلال پسته به مقدار لازم برای تزئین 

طرز تهیه:
ابتدا پودر قند و کره  را با همزن میزنیم تا سفید و یکدست شود.


سپس آرد و هل  را به آن اضافه کنید و با دست هم بزنید تا خمیر چسبنده ای به دست آید.


 سپس خمیر را ٢٤ ساعت در یخچال استراحت دهید.


خمیر را با وردنه به قطر ١ سانتیمتر باز کنید و قالب بزنید. اگر قالب ندارید میتوانید آنها را گلوله کنید.


خمیر های قالب زده را روی کاغذ روغنی بچینید و با پودر و خلال پسته  یا زعفران تزئین کنید.


شیرینی نخودچی ها را به مدت ٢٠ دقیقه در فر با دمای ٣٠٠ درجه فارنهایت بگذارید.


این ویدئو هم میتونه کمک کننده باشه :)
http://www.youtube.com/watch?v=N1FWMVdUZDs

+ ممکن است وقتی خمیر را از یخچال در آورید سفت شده باشد نگران نباشد چند دقیقه در دمای اتاق باشد باز میشود. 

نوش جان!

۱۳۹۲ مرداد ۲۷, یکشنبه

بادمجان شکم پر

مواد لازم برای ٢ نفر:
بادمجان بزرگ ١ عدد، گوشت چرخ کرده ٢٠٠ گرم، گشنیز ١ پیمانه، رب گوجه فرنگی ٢ ق غ، پیاز رنده شده ١ عدد کوچک، نمک و فلفل به مقدار لازم 

طرز تهیه:
گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده تفت دهید.


بادمجان را شسته و از وسط نصف کنید، دل بادمجان را خالی کنید.


در قابلمه کمی آب بریزید. بادمجانها را درقابلمه بچینید و بگذارید به مدت ٧ تا ١٠ دقیقه با بخار آب بپزد.


تکه های در آمده از دل بادمجان را خرد کرده همراه با گوشت سرخ کنید.


گشنیز ها را به گوشت اضافه کرده و تفت دهید.
بادمجانها را در ظرف مخصوص فر بچینید. دل بادمجانها را با گوشت پر کنید.
\

پنیر پیتزا را روی بادمجانها ریخته و در فر با دمای ٣٥٠ درجه فارنهایت قرار دهید تا روی پنیر طلائی شود.


نوش جان!


back to top ^ Scroll to Top