۱۳۹۲ تیر ۲۷, پنجشنبه

شله زرد


مواد لازم برای ٥ کاسه متوسط:
١ پیمانه برنج، ٢ پیمانه شکر، کره ٢٥ گرم، زعفران آب کرده ١ استکان، گلاب ١ استکان، خلال بادام ٢٥ گرم، خلال پسته و دارچین  به مقدار لازم جهت تزئین 

طرز تهیه:
٧ پیمانه آب (٧ برابر برنج) را روی حرارت میگذاریم تا جوش بیاید. سپس برنج را که از قبل خیس کرده داخل آب جوش میریزیم. وقتی آب جوش آمد درجه حرارت را کم میکنیم تا برنج کاملا مغز پخت شود. 
وقتی کاملا مطمئن شدید که برنج پخته شده شکر را داخل آن ریخته و به آرامی هم بزنید تا شکر حل شود.
وقتی شله زرد کمی غلیظ شد، گلاب، زعفران و خلال پسته را به آن اضافه کنید.
سپس درب قابلمه را به مدت ١٥ دقیقه گذاشته تا کاملا بپزد.
در نهایت برای قابلمه دمکنی گذشته و در جای گرم قرار دهید تا دم بکشد.   

+ مقدار شکر به ذائقه شما بستگی دارد. من معمولا از شکر کمتری استفاده میکنم.

نوش جان!!

۱۳۹۲ تیر ۲۴, دوشنبه

کتلت


نسبت مواد در کتلت خیلی مهمه !

مواد لازم برای تقریبا ١٠ عدد کتلت به اندازه کف دست:
گوشت چرخ کرده ٢٠٠ گرم، سیب زمینی رنده  شده ٣ عدد، پیاز رنده  شده ١ عدد کوچک (بدون آب)، تخم مرغ ٢ عدد، نمک و فلفل و زرچوبه و زعفران آب کرده به مقدار لازم
روغن و خرده نان به مقدار لازم

طرز تهیه:
همه مواد را با هم مخلوط کرده خوب ورز دهید.


روغن را در ماهیتابه خوب داغ کنید. به اندازه ی گلوله کوچک از گوشت برداشته و در کف دست باز کنید و در خرده  نان بغلتانید.

به همین راحتی!

ویدئو مفید:
https://www.youtube.com/watch?v=D4MgrVpCJLg

نوش جان!


back to top ^ Scroll to Top