۱۳۹۱ اسفند ۱۷, پنجشنبه

رول لازانیا و مارچوبه


وقتی تو خونه مارچوبه داشته باشی و ندونی باهاش چیکار کنی :)

مواد لازم برای ٦ عدد رول:

ورقه لازانیا ٦ عدد 
فیله مرغ ٤ عدد (یا سینه مرغ ١ عدد)
مارچوبه ١٨ عدد
فلفل دلمه ای خرد شده نگینی نصف پیمانه
گوجه فرنگی خرد شده نگینی نصف پیمانه
قارچ خرد شده (که با آبلیمو تفت داده شده) نصف پیمانه
پنیر پیتزا به مقدار لازم برای روی لازانیا 
نمک، فلفل، ادویه و روغن زیتون به مقدار لازم 
سس سفید یک پیمانه (طرز تهیه سس سفید در اینجا پیدا کنید)



طرز تهیه:

مارچوبه ها را در آب جوش و نمک به مدت ٧ تا ٨ دقیقه قرار دهید تا بپزد.


لازانیا ها را هم در آب جوش قرار دهید تا بپزد سپس آبکش اش کنید و بگذارید تا سرد شود.
فیله مرغ را با نمک و فلفل و پیاز و ٢ ق غ روغن زیتون در غذا ساز ریخته تا له شود.


در ظرف مخصوص فر سس سفید بریزید.


روی ورقه لازانیا را با فیله مرغ، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی و قارچ بپوشانید سپس ٣ عدد مارچوبه را در کنارش بگذارید و رول کنید.




رول ها را کنار هم روی سس سفید قرار دهید و باقی مواد را کنار آن بریزید.


در نهایت پنیر پیتزا اضافه کنید.

در فر با دمای ٣٥٠ درجه فارنهایت به مدت ٤٥ دقیقه با در پوش و ١٥ دقیقه بدون درپوش قرار دهید.


نوش جان!



back to top ^ Scroll to Top